Spørsmål

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvor lenge varer vippeextensions?

 • Øyevipper skiftes stadig ut men dette er ikke noe man legger merke til i det daglige. Iløpet av 6-8 uker har man som regel skiftet ut de fleste av sine vipper. En vipp faller ut og en ny vokser frem. Du mister i gjennomsnitt 2-3 vipper per øye, per dag.
  Vi limer vipper på hver av dine naturlige vipper. Vårt lim er veldig holdbart, så grunnen til at det minker med extensions er at dine vipper faller av i sin naturlige syklus. Når ca halvparten er falt av vil du trenge påfyll. Da vil vi rydde opp, fjerne vipper med for lang ettervekst for å unngå feilbelastning og sette nye vippeextensions på de vippene som er vokst frem.

Er det garanti på vippeextensions?

 • Vi har ikke holdbarhetsgaranti på vippeextensions siden mange faktorer vi ikke kan kontrollere spiller inn på hvor lenge de varer. Men hvis du merker at veldig mange extensions uten din egen vipp ramler av med en gang, at du ikke er fornøyd med resultatet, eller noe skulle være ubehagelig må du ta kontakt med oss snarest, helst innen 48 timer etter siste time slik at vi får satt opp en reklamasjonstime innen en uke. Etter en uke frafaller reklamasjonsfristen på vipper helt.
 • Hvis du opprinnelig har tatt vipper et annet sted og kommer til oss for påfyll gjelder ikke garanti. Du må ha hatt minst to avtaler hos oss slik at det er mest av vårt arbeid.

Hvor ofte må jeg ta påfyll?

 • Ca tre uker etter sist du hadde fullt sett bør du ta påfyll. Noen liker at det ser fullt ut hele tiden og kommer etter to uker for en minipåfyll, andre venter til fire uker og tar en full påfyll. En god regel er å komme når det er ca 50% igjen av vippeextensions. For de fleste er dette tre til fire uker etter siste time. Hvis du har mindre enn 50% igjen må vi ta et nytt sett. Ta hensyn til dette når du booker time, at du ikke booker for lite tid.
  Er du i tvil så book heller en full påfyll istedet for en minipåfyll. Hvis du booker for lite tid og vi ikke rekker å fylle på alle vippene vil du trenge ny påfyll tidligere og garanti vil falle bort.
 • Husk at det er kundens ansvar å booke påfyll, gjør det gjerne allerede på timen din så slipper du å oppleve at vi er fullbooket når du trenger påfyll.

Kan jeg ta påfyll hos dere selv om jeg har tatt vipper et annet sted?

 • Ja, det er ikke noe problem for oss å fylle på andre sitt arbeid. De lokale salongene vi kjenner til gjør godt arbeid slik at vi kan ta en vanlig påfyll uten problemer.
 • Men vi tar 200kr tillegg hvis det er mer enn normalt å rydde opp i og vi blir forsinket pga dette. Hvis det er meget dårlig arbeid slik at vi må fjerne vippene du har, vil vi ta betalt for fullt sett. Ta hensyn til dette ved booking, at du booker nok tid. Typiske tegn på dårlig arbeid er mange stickies, lugging, kløe og irritasjon pga vipper limt for nært roten eller klumpete.


Vil vippeextensions ødelegge mine egne vipper?

 • Korrekt satte vippeextensions vil ikke ødelegge dine egne vipper. Det som kan skade er hvis man setter for lange/tunge ifht dine naturlige vipper (overbelastning) eller limer sammen flere av dine naturlige vipper (stickies).
  Vi vil alltid veilede deg til et holdbart resultat og vi gir beskjed om du bør la vippene dine hvile. Noen syns vippene er rettere og kortere etter de har fjernet vippeextensions. Det vil virke mye verre enn det er pga den store overgangen, uansett vokser de som normalt iløpet av syklusen.

Bør jeg ta klassiske, mix eller volum?

 • Det kommer an på hvilken look du vil ha. Klassiske vipper er én og én vipp limt på din egen. Gir en naturlig fin maskaralook hvor dine egne vipper bare ser ut som de er lengre, jevnere og tykkere.
  Volumvipper er to eller flere vipper limt på hver av dine i en vifte. Dette gir et fyldigere men likevel mykere resultat siden volumvipper er tynnere enn klassiske vipper.
  Mix blander vi klassiske og volumvipper. Hvis du ønsker fylde uten at det skal bli for mye.
  Alle vil få et forskjellig resultat, en som har naturlig få vipper med mye mellomrom vil ikke kunne få like fyldig resultat som en med mange tette vipper. På noen kan klassiske se ut som volum og andre med få vipper må ha mange volumvipper for å få samme resultat. Spør oss gjerne om råd!


Hvordan behandler jeg mine vippeextensions?

 • Du vil få med et informasjonsark når du har vært hos oss første gang, der står bl.a. dette:
  Etter påsetting må du unngå vann/damp i minst 24 timer. Vær oppmerksom på badstu, oppvaskmaskin, stå over kjeler osv.
  Unngå produkter med olje i og rundt øynene, sjekk ingredienser i feks øyedråper hvis du bruker dette. Pass på solkrem og svette som kan renne ned mot øynene.
  Du vil ikke ha behov for maskara, men om du føler for å bruke dette selger vi tilpassede produkter som ikke inneholder olje.
  Unngå bomull eller annet som kan loe og lugge av deg vippene.
  Ikke gni deg i øynene, bruk vippetang eller farge på vippeextensions.
  Vippeextensions MÅ renses, da med oljefri rens, gjerne antibakteriell skumrens som vi selger hos oss.
  Børst vippene med vippebørst når de har vært våte eller ligger feil.
  Vippene vil slites fortere på den siden du sover på eller hvis du gnir hodet i puta om natta.

Hva er vippeløft og hvor lenge varer det?

 • Vippeløft er en permanent restrukturering av dine egne vipper slik at de "løftes" fra roten og oppover. De vil se lengre og fyldigere ut fordi de kommer bedre frem. Vi bruker Inlei Lashfiller som også styrker vippene og gjør de tykkere for hver behandling. Se gjerne vår instagram eller facebookside for bilder!
 • Vippeløft varer alt fra 4-8 uker, det vil på samme måte som vippeextensions gradvis forsvinne etterhvert som du mister vipper. Våre faste kunder på vippeløft kommer gjennomsnittlig tilbake for reløft hver 5 uke.

Avbestillingsfrist og forsinkelse

 • Evt avbestilling på skje minst 24 timer før. Oppsatte timer som ikke benyttes faktureres i sin helhet inntil 2000kr. Er du 15 minutter forsinket regnes du som uteblitt og faktura utstedes.
 • Er du forsinket til din time må du gi oss beskjed. Er du noen minutter forsinket kan vi fortsatt utføre din behandling, men behandlingstiden blir kortet ned. Er du nærmere 15 minutter forsinket er det gått såpass mye av din time at vi ikke kan starte med behandlingen fordi vi ikke ønsker at dette går ut over kunden etter deg.
  Hvis vi skulle være forsinket går det ikke ut over din oppsatte behandlingstid.
 • Vi kan kontaktes på telefon/SMS 90537199 i vår åpningstid, men vi besvarer ikke telefonen når vi sitter med kunder. Send SMS så ringer vi opp når vi er ledige.
  Alternativt kan du skrive til oss på facebook, der får du som regel raskere svar, fordi vi alle ser meldingen og kan svare så fort vi har anledning.

Aldersgrense

 • Vi har 18 års aldersgrense på alle våre behandlinger, vi godtar kunder fra 16 år med samtykke fra foresatte.