Spørsmål
Ofte stilte spørsmål og svar

Hvor lenge varer vippeextensions?

 • Øyevipper skiftes stadig ut men dette er ikke noe man legger merke til i det daglige. Iløpet av 6-8 uker har man som regel skiftet ut de fleste av sine vipper. En vipp faller ut og en ny vokser frem.
  Vi limer vipper på hver av dine naturlige vipper. Vårt lim er veldig holdbart, så grunnen til at det minker med extensions er at dine vipper faller av i sin naturlige syklus. Når ca halvparten er falt av vil du trenge påfyll. Da vil vi rydde opp og sette nye vippeextensions på de vippene som er vokst frem.

Hvor ofte må jeg ta påfyll?

 • Ca tre uker etter sist du hadde fullt sett bør du ta påfyll. Noen liker at det ser fullt ut hele tiden og kommer etter to uker for en minipåfyll, andre venter til fire uker og tar en full påfyll. En god regel er å komme når det er ca 50% igjen av vippeextensions. For de fleste er dette tre til fire uker etter siste time. Hvis du har mindre enn 50% igjen må vi ta et nytt sett. Ta hensyn til dette når du booker time, at du ikke booker for lite tid.

Bør jeg ta klassiske, mix eller volum?

 • Det kommer an på hvilken look du vil ha. Klassiske vipper er én og én vipp limt på din egen. Gir en naturlig fin maskaralook hvor dine egne vipper bare ser ut som de er lengre, jevnere og tykkere.
  Volumvipper er to eller flere vipper limt på hver av dine i en vifte. Dette gir et fyldigere men likevel mykere resultat siden volumvipper er tynnere enn klassiske vipper.
  Mix blander vi klassiske og volumvipper. Hvis du ønsker fylde uten at det skal bli for mye.
  Alle vil få et forskjellig resultat, en som har naturlig få vipper med mye mellomrom vil ikke kunne få like fyldig resultat som en med mange tette vipper. På noen kan klassiske se ut som volum og andre med få vipper må ha mange volumvipper for å få samme resultat. Spør oss gjerne om råd!

Vil vippeextensions ødelegge mine egne vipper?

 • Korrekt satte vippeextensions vil ikke ødelegge dine egne vipper. Det som kan skade er hvis man setter for lange/tunge ifht dine naturlige vipper (overbelastning) eller limer sammen flere av dine naturlige vipper (stickies). Vi vil alltid veilede deg til et holdbart resultat og vi gir beskjed om du bør la vippene dine hvile. Noen syns vippene er rettere og kortere etter de har fjernet vippeextensions. Det vil virke mye verre enn det er pga den store overgangen, uansett vokser de som normalt iløpet av syklusen.

Hvordan behandler jeg mine vippeextensions?

 • Du vil få med et informasjonsark når du har vært hos oss første gang, der står bl.a. dette:
  Etter påsetting må du unngå vann/damp i minst 24 timer. Vær oppmerksom på badstu, oppvaskmaskin, stå over kjeler osv.
  Unngå produkter med olje i og rundt øynene, sjekk ingredienser i feks øyedråper hvis du bruker dette. Pass på solkrem og svette som kan renne ned mot øynene.
  Du vil ikke ha behov for maskara, men om du føler for å bruke dette selger vi tilpassede produkter som ikke inneholder olje.
  Unngå bomull eller annet som kan loe og lugge av deg vippene.
  Ikke gni deg i øynene, bruk vippetang eller farge på vippeextensions.
  Vippeextensions MÅ renses, da med oljefri rens, gjerne antibakteriell skumrens som vi selger hos oss.
  Børst vippene med vippebørst når de har vært våte eller ligger feil.
  Vippene vil slites fortere på den siden du sover på eller hvis du gnir hodet i puta om natta.